Koulutukset

Kuva: Sabrina Bqain

ITSEVARMUUTTA JA AMMATTITAITOA ÄITIYSASIAKKAIDEN OHJAAMISEEN BARRE-, JOOGA- JA PILATESTUNNEILLA – etäkoulutus!

Barre-, jooga- tai pilatesohjaaja – käykö tunneillasi raskaana olevia tai hiljattain synnyttäneitä äitejä? Haluaisitko perehtyä äitiysasiakkaiden ohjaamisen saloihin, erityisesti oman lajisi näkökulmasta? Tässä koulutuksessa perehdytään siihen, mikä on nykytiedon valossa järkevää, turvallista ja äitien hyvinvointia tukevaa. Ehkä ohjaatkin jo jonkin verran äitiysasiakkaita, mutta kaipaat varmuutta ja päivitystä tietotaitoihisi – olet aiemmin käynyt jonkin koulutuksen aiheeseen liittyen, mutta huomannut, että joistain asioista kuulee nykyään ristiriitaista tietoa? Moni asia onkin muuttunut muutamassa viime vuodessa radikaalisti liittyen äitiysasiakkaiden ohjaamiseen ja tutkittuun tietoon. Tervetuloa oppimaan uutta, kertaamaan ja virkistämään muistiasi sekä päivittämään tietoja!

Käymme läpi, mitkä olivatkaan eri raskauskolmannesten ominaisuudet liikkumisen suhteen, miten lajityypillisiä variaatioita pystyy soveltamaan raskausajalle ja synnyttäneelle sopiviksi ja mitä tiedämme tänä päivänä turvallisesta liikkumisesta synnytyksen jälkeen. Koulutuksessa saat ohjaamistasi varten tietoa esimerkiksi suorien vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjan lihaksista.  Koulutus toteutetaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi etänä, mutta mahdollisimman yhteisöllisesti etäyhteyksistä riippumatta. Kysymyksiä saa siis esittää ja vuoropuhelu on toivottavasti aktiivista!

Kuva: Sabrina Bqain

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on oman lajin osaaminen, eli olet joko barre-, jooga- tai pilatesohjaaja. Koulutuksessa ei siis opeteta valmista tuntikonseptia, vaan syvennytään äitiysasiakkaiden ohjaamiseen, minkä jälkeen ammattilaisella on työkalut rakentaa oman näköiset tunnit äitiysasiakkaille tai soveltaa nykyisiä tuntejaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit ottaa myös yhteyttä, mikäli olet jonkin muun lajin ohjaaja (esimerkiksi tanssinopettaja) ja kiinnostut koulutuksesta – voimme pohtia yhdessä, palveleeko tämä koulutus myös sinun tarpeita.

Kouluttajana on Sonja Toivola, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja ja barreohjaaja. Sonja oli yksi ensimmäisiä barreohjaajia ja tiettävästi ensimmäinen, joka loi barretuntikonseptit raskaana oleville ja synnyttäneille Suomessa. Tunnit ovat olleet jo useamman vuoden huippusuosittuja ja koulutuksia aiheesta on monesti kysytty vuosien varrella.

Koulutus pidetään sunnuntaina 13.12.2020 alkaen klo 10, kesto noin kolme tuntia, riippuen osallistujien aktiivisuudesta. 

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla laskutustietoineen: sonja@fysiosonja.fi

Ilmoitathan laskutustietoihin täydellisen osoitteesi ja myös puhelinnumerosi. Mikäli laskun maksaja on eri kuin koulutukseen osallistuja (esimerkiksi jos työnantajasi maksaa laskun), ilmoitathan tästä ilmoittautumisesi yhteydessä.

Kuva: Sabrina Bqain

Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt seuraavat peruutusehdot:

  • Peruutukset kirjallisesti sähköpostilla (sonja@fysiosonja.fi) viimeistään 12.11.2020. Tämän jälkeen peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen hinnasta.
  • Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan, samoin kuin ilman ennakkoilmoitusta koulutuksesta poisjääneeltä.

 Hinta 59e (ei arvonlisäveroa).

Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen sähköpostiin.