Sonja Toivola

Yksilöllistä fysioterapiaa, liikuntapalveluja ja imetysohjausta naisille.

Sonja Toivola on äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja sekä on yksi Suomen ensimmäisistä sertifioiduista Barre-ohjaajista (IBBFA).

Erilaiset lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu, kipu ja laskeumat sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus ja arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten ja muiden leikkausten jälkeen ovat Sonjan erityisenä kiinnostuksen kohteena. Fysioterapeuttina Sonja on tarkka, empaattinen ja innostava. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta, tavoitellen hyvää oloa omassa kehossa.

Sonjalta saa apua erilaisiin imetyspulmiin luontevana osana äitiysfysioterapian käyntiä tai varaamalla sille ajan erikseen.

Sonja on hyödyntänyt pitkää tanssitaustaansa ja äitiysfysioterapian osaamistaan kehittäessään omat barretuntikonseptit raskaana oleville; Prenatal BumpBarre sekä synnytyksen jälkeen Postnatal BabyBarre. Lisäksi hän ohjaa tehokkaita barretunteja kaikille upeille naisille sekä Low Pressure Fitness Hypopressive-tekniikan kursseja ja workshoppeja ja Spiraalistabilaatiota.

Sonja ohjaa mielellään myös yksityistunteja sekä tunteja pienryhmille, esimerkiksi polttareihin, työhyvinvointi- ja virkistyspäiville. Kysy lisää, mikäli kiinnostuit, niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Sonja on ollut mukana perustamassa Suomen Äitiysfysioterapeuttien yhdistystä ja toimii yhdistyksen hallituksessa mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomeen. Sonja kuuluu myös Suomen Lantionpohjan fysioterapeuttien yhdistykseen Pelvicus ry:n.

Kuva: Sabrina Bqain

Kuva: Sabrina Bqain