Sonja Toivola

Yksilöllistä fysioterapiaa, liikuntapalveluja, imetysohjausta ja synnytykseen valmistautumista.

Fysioterapiapalveluita Helsingin ydinkeskustassa, lisäksi kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla ja etäyhteydet ympäri maailman.

Erilaiset lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu, kipu ja laskeumat sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus ja arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten ja muiden leikkausten jälkeen ovat Sonjan erityisenä kiinnostuksen kohteena. Fysioterapeuttina Sonja on tarkka, empaattinen ja innostava. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta, tavoitellen hyvää oloa omassa kehossa.

Sonjalta saa apua erilaisiin imetyspulmiin luontevana osana äitiysfysioterapian käyntiä tai varaamalla sille ajan erikseen.

Sonja tekee myös synnytykseen valmistautumisen kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla, joissa käydään läpi synnyttäjän tai perheen toiveet synnytykseen liittyen, opitaan lantionpohjasta synnytyksen aikana ja synnytyksen jälkeisestä ajasta sekä imetyksestä, jos näin toivotaan. Käynnin sisältö muodostuu aina toiveiden mukaan ja kesto on 2-2,5h. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sonja ohjaa mielellään myös yksityistunteja esimerkiksi polttareihin, työhyvinvointi- ja virkistyspäiville. Barretuntien lisäksi  erilaisia kehonhuoltotunteja, joiden sisältö voidaan sopia yksilöllisesti: toivotaanko enemmän vaikutteita pilateksen, joogan ja tanssin maailmasta vai rentoutuksesta tai liikkuvuudesta? Kysy lisää, mikäli kiinnostuit, niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Sonja on ollut mukana perustamassa Suomen Äitiysfysioterapeuttien yhdistystä ja toimi ensimmäiset vuodet yhdistyksen hallituksessa mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomeen. Sonja kuuluu myös Suomen Lantionpohjan fysioterapeuttien yhdistykseen Pelvicus ry:n.

Kuva: Sabrina Bqain

Kuva: Sabrina Bqain